Ekokauppa MamSell

Laajan valikoiman ekokauppa & kantamisen sekä lastentarvikkeiden erikoiskauppa

MamSell on kotimainen laajan valikoiman ekokauppa, lastenvaatteiden ja kestotuotteiden valmistaja sekä ergonomisten kantovälineiden maahantuoja. Yritystoimintaa on vuodesta 2010 lähtien ja lukuisten kantovälinebrändien edustusta Suomessa, mm. Didymos, LennyLamb, Little Frog, Manduca, Kinderpack. Pyrimme tuomaan Suomen markkinoille sellaisia tuotemerkkejä, joita ei muualta Suomesta saa.

Ekologisuus, luomu & kotimaisuus

Kaikissa tuoteryhmissämme näkyy vahvasti ekologisuus, luomu ja mahdollisuuksien mukaan myös kotimaisuus. Toimintaideamme rakentuu arjen helpottamisen, puhtaamman elämän ja ympäristön sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille.

Luomuruuan, luontaistuotteiden sekä luonnonkosmetiikan valikoimamme koostuu tarkoin valituista tuotteista. Haluamme valikoimaamme vain parhaista raaka-aineista valmistettuja luomutuotteita, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia. 

Vaatemallistossamme suosimme erityisesti kotimaisia Öko-tex standardin kankaita, luomukankaita ja ekologisia kankaita. Resorit ovat kotimaisia ja kankaina käytämme laadukkaita ja kestäviä kotimaisia joustofroteita, ekologisia antibakteerisia kotimaisia tencel joustofroteita ja bambukankaita sekä luomuvelouria ja luomutrikoota. Lastenvaatemallistostamme valtaosa on 100% kotimaisista materiaaleista valmistettu, kankaita ja resoreita myöten. Kaikki MamSell -tuotteet valmistetaan parhaista materiaaleista ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa. Myymme myös ompelutarvikkeita ja kankaita metreittäin.