Ekokauppa MamSell on 12.1.2010 perustettu laajan valikoiman verkkokauppa. Yritys on ALV-velvollinen. Verkkokaupan hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. EU:n ulkopuolelle ja Ahvenanmaalle hinnat ovat ALV 0%. 

Glad Group Finland yritykseen kuuluu:

Yhteystiedot:

Piennarkuja 6
03100 Nummela
FINLAND

Y-tunnus: 2310311-7
ALV-numero: FI23103117
Puh. +358 44 987 9795

E-mail:

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita MamSell verkkokaupasta tai sähköpostitse: tilaukset@mamsell.fi
Mikäli tilaat sähköpostitse, ilmoitathan seuraavat tiedot: tuotteen nimi ja koko, väri/materiaali, lukumäärä sekä yhteystietosi. Kuluttajille suunnatut alennukset ja tarjoukset eivät koske jälleenmyyjiä.

Toimitamme lähetyksiä myös EU:n ulkopuolelle ja Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa. Mikäli tilaat EU-alueen ulkopuolelta, tulee lähetykseen maksettavaksi maakohtaiset arvonlisäverot ja tullimaksut. Asiakas vastaa kohdenmaansa vero- ja tullauskuluista.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAVAT

Ostoskori laskee tilauksen toimituskulut automaattisesti kun olet kirjautuneena verkkokauppaan.

Asiakkaat / Suomi ja Ahvenanmaa:

  0,00 €   Nouto / Piennarkuja 6, 03100 Nummela
  1,90 €   Kirje / Suomi
  2,90 €   Kirje / Ahvenanmaa
  5,90 €   SmartPOST tai Postipaketti / Suomi
  9,90 €   Postipaketti / Ahvenanmaa

Asiakkaat / EU-maat:

  3,40 €   Kirje Economy
17,00 €   Postipaketti Priority

Asiakkaat / EU:n ulkopuolella:

  4,40 €   Kirje Economy
35,00 €   Postipaketti Priority

Jälleenmyyjät:

  2,90 €   Kirje / Suomi
  7,90 €   Postipaketti / Suomi
17,00 €   Postipaketti Priority / EU-maat
35,00 €   Postipaketti Priority / EU:n ulkopuolella

Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron (paitsi EU:n ulkopuolisiin maihin ja Ahvenanmaalle). Tuotteet toimitetaan 1. luokan kirjeenä, SmartPOST tai Postipakettina, joka noudetaan lähimmästä Postista. Jos asiakas ei valitse pakettiautomaattia, postitamme edullisimman toimitustavan mukaan lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Siirrymme pian käyttämään pelkkää SmartPostia eli toimitukset aina ensisijaisesti sillä. Ulkomaiden lähetykset toimitetaan Economy kirjeenä tai Priority -postipakettina. 

TOIMITUSAIKA

Postitamme tilaukset usein jo samana päivänä, kun maksusi on kirjautunut tilillemme. Viimeistään kuitenkin 6 arkipäivän kuluessa tilauksen koosta ja tilausjonon sekä ommeltavien tuotteiden määrästä riippuen. Pankista riippuen maksun näkymiseen tilillämme menee yleensä 1-3 arkipäivää.

Huomioithan, että ommeltavien tuotteiden ja mittatilaustuotteiden valmistus aloitetaan vasta maksun saapumisen jälkeen.

ENNAKKOTILAUSTUOTTEET

Meidän kautta saa Didymoksen kantoliinoja ennakkotilattua ja lähetyksiä saapuu meille n. joka toinen viikko. Ennakkotilauksissa tuotteesta maksetaan etukäteen 30 € varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta. Varausmaksu tulee suorittaa parin päivän sisällä tilauksesta. Jos toimitusaika on vain n. viikko, lähetämme koko laskun kerralla, jotta varmistamme tuotteen nopean postituksen heti asiakkaalle kun tuote saapuu. Tällöin jos asiakas peruu tilauksensa, lähetämme varausmaksusta laskun peruutusilmoituksen jälkeen.

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu tai palauttaa tuotteen ja tuotteen vaihtamisesta toiseen häviää myös varausmaksun osuus. Kuluttajansuojalain verkkokauppojen uusien ehtojen (astuivat voimaan 13.6.2014) mukaisesti postikuluista ja palautuksesta tai tuotteen vaihtamisesta aiheutuvista postikuluista vastaa ostaja. Ennakkotilaustuotteelle ei myönnetä palautus-, vaihto- tai peruutusoikeutta, jos se on ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu ja kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on lähetetty. Didymos myy myös edullisemmin II-laatuisia tuotteita, joita voi myös meidän kautta tilata, mutta näillä II-laatuisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ennakkotilausten yhteydessä näkyy arvioitu saapumisaika. Nämä arviot voivat hieman poiketa todellisesta toimitusajasta, sillä emme voi vaikuttaa valmistajan aikataulumuutoksiin tai kuljetusajan poikkeukselliseen pidentymiseen. Ilmoitamme asiakkaille, mikäli toimitus viivästyy.

MAKSUTAVAT

Saat heti tilauksen tehtyäsi automaattisen Tilausvahvistuksen/ennakkolaskun sähköpostitse. Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Huom! Jos et saa automaattista tilausvahvistusta/ennakkolaskua sähköpostiisi, ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian. Muista myös tarkistaa roskapostikansio. Emme toimita tilauksia postiennakolla. Hyväksymme seuraavat maksutavat:

 • Tilisiirto
 • Käteinen / Nouto
 • PayPal / Vain ulkomaiset tilaukset

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tutustuthan tarkasti tuotteiden koko- ja materiaalitietoihin. 

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Henkilöasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaan oikeus palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on ottanut tuotteen vastaan tai vastaanottanut sen postista. 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja myyntikuntoinen. Kuluttajansuojalain verkkokauppojen uusien ehtojen (astuivat voimaan 13.6.2014) mukaisesti postikuluista ja palautuksesta tai tuotteen vaihtamisesta aiheutuvista postikuluista vastaa ostaja. Palautus on aina asiakkaan vastuulla niin kauan kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen. Hyvitämme palautuksesta tai vaihdosta asiakkaalle tuotteen hinnan ilman postikuluja tai palautuskuluja.

Mikäli asiakas jättää postipaketin noutamatta, veloitamme tällöin palautuksesta aiheutuneet toimituskulut.

Mittatilaustuotteet ja kankaat

Asiakkaan tilaamilla mittatilaustuotteilla ei ole lainmukaista palautusoikeutta. Mittatilaustuotteita ovat mm. määrämittaan leikatut kankaat ja nauhat yms., tekstillä painetut kangasmerkit ja omilla mitoilla valmistetut vaatteet ja kestovaipat. Myös asiakkaan toivomusten mukaan tehdyt väriyhdistelmät ja muutokset tuotteisiin ovat mittatilaustuotteita.

Mittatilaustuotteilla, jotka valmistetaan asiakkaalle tämän antamien tietojen ja toivomusten mukaisesti, ei ole kyse kuluttajansuojalain tarkoittamasta peruutettavissa olevasta etä- tai muusta kaupasta.

Myytäville kankaille on tuotetiedoissa ilmoitettu arvioidut kangasleveydet valmistajan mukaan. Nämä leveydet voivat vaihdella 0-7 %.

Vaihto- ja palautusohjeet

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa ostamasi tuotteen:

 • Ota yhteyttä sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
 • Lähetä palautettava tuote postitse postipakettina tai SmartPost -pakettina ja lähetä palautuksen mukana tilinumerosi.
 • Palautamme tuotteen hinnan 14 vuorokauden sisällä kun tuotteen on todettu olevan uutta vastaavassa kunnossa. Emme hyvitä alkuperäisiä postikuluja emmekä palautuksesta aiheutuvia kuluja.
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen, voit tehdä uuden tilauksen verkkokauppaan.
 • Emme lunasta postiennakkolähetyksiä, koska tuotetta ei voi tarkistaa ja todeta myyntikelpoiseksi ennen lunastusta. 

 KULJETUKSESSA VAURIOITUNEET/KADONNEET LÄHETYKSET

Tarkista aina paketin kunto Postista noudettaessa. Joskus Postin kuljetuksessa lähetys saattaa vaurioitua huolellisesta pakkaamisesta huolimatta. Jos näin on käynyt, tee Postissa vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen ota yhteyttä meihin.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista. Emme vastaa Postin virheestä johtuvasta viivästyksestä. Emme vastaa Postin kadottamista tai vaurioituneista lähetyksistä. Katoamistapauksessa tehkää ilmoitus lähinpään Postiin.

VIRHEVASTUU/TAKUU

Kuluttajansuojalain 5 luvussa määritellään kuluttajankaupassa tuotteille 6 kk virhevastuu.

Jos tuotteessa ilmenee virhe 6 kk sisällä tuotteen ostamisesta, pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen tai antamaan uuden tuotteen tilalle. Hyvitys rajoittuu enimmillään tuotteen ostohintaan. Takuu ei kata tuotteiden normaalia kulumista, kutistumista tai värien normaalia haalistumista.

Mikäli ostat metrikankaita, vaatteita, kestovaippoja, imuja tai muita valmistamiamme tuotteita, luethan myös Pesuohjeet tarkasti. Takuu ei kata tuotteita, jotka on pesty väärin tai ohjeidemme vastaisesti. Väärin pestyissä tuotteissa/kankaissa voi ilmetä värien haalistumista/värjäytymistä tai suurempaa kutistumista/venymistä.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 • Rekisterin pitäjä: Glad Group Finland / Ekokauppa MamSell
 • Rekisteriasioita hoitavat henkilöt: Ekokauppa MamSell / henkilökunta
 • Rekisterin pitämisen peruste: Rekisteri toimii yrityksen asiakasrekisterinä.
 • Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
 • Rekisterin sisältämät tiedot: Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja; etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria.
 • Rekisterin suojaus: Järjestelmän tietoihin pääsee ainoastaan yrityksen henkilökunta sekä muut henkilöt, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus. Näiden lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.
 • Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

© Glad Group Finland / Ekokauppa MamSell

Kuvien ja tekstien kopiointi ilman lupaa on kielletty. Pidätämme oikeuden hinnan ja tuotteiden muutoksiin.