Luffa Vartalonpesutyyny Katso suurempana

Luffa Vartalonpesutyyny

Toinen puoli pehmeää froteeta ja toinen puoli luffaa. Luffa luonnonkuitusieni pehmenee kasteltaessa, puhdistaa ja hoitaa ihoa luonnollisella tavalla. Se kiihdyttää verenkiertoa, auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, edistää ihosolukon uusiutumista sekä pehmentää, virkistää ja sileyttää ihoa.

Tiedot

3,90 €

Toinen puoli pehmeää froteeta ja toinen puoli luffaa. Luffa on 100% luonnonkuituinen kauneudenhoito- ja puhdistussieni, jota on käytetty vuosisatojen ajan Kaukoidässä ja useiden vuosien ajan eurooppalaisissa hoitoloissa ja kylpylöissä.

Luffa on kurkunsukuinen kasvi, jota esiintyy Aasiassa. Kun kasvi kuivataan ja käsitellään, syntyy hieno verkko luonnonkuituja, josta saadaan ainutlaatuinen vartalonhoitosieni. Luffa -sieni on biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen.

Luffa luonnonkuitusieni pehmenee kasteltaessa, puhdistaa ja hoitaa ihoa luonnollisella tavalla. Se kiihdyttää verenkiertoa, auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, edistää ihosolukon uusiutumista sekä pehmentää, virkistää ja sileyttää ihoa.

Valmistaja:

Luffaderm